...

Ditt Hem För Koreansk Hudvård

Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
whishlist
[xoo_wsc_cart]

Cookie och integritetspolicy

Skin använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. En cookie är en liten datafil som lagras på din enhet när du besöker vår webbplats. Vi använder dessa cookies för att spara dina preferenser, identifiera unika användarsessioner och för att samla in statistik om användning av vår webbplats.

Vi använder följande typer av cookies:

  • Nödvändiga cookies: Dessa cookies krävs för att webbplatsen ska fungera korrekt. De hjälper till att Drgöra vår webbplats säker och tillgänglig genom att aktivera grundläggande funktioner som sidnavigering, säkerhetsåtgärder och inloggning.
  • Prestanda- och analyscookies: Dessa cookies hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med vår webbplats genom att samla in och rapportera information anonymt. Vi använder Google Analytics för att samla in och analysera sådan information.
  • Funktionscookies: Dessa cookies hjälper oss att förbättra och anpassa din webbplatsupplevelse genom att spara dina preferenser och val.

Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Om du inte vill att cookies ska användas kan du stänga av dem i din webbläsares inställningar, men detta kan påverka funktionaliteten på vår webbplats.

Integritetspolicy för Dr Skin

Dr Skin respekterar din integritet och vi följer alla tillämpliga dataskyddslagar. I denna policy förklarar vi vilken typ av personuppgifter vi samlar in, hur vi använder dem och hur vi skyddar dem.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Vi kan samla in följande personuppgifter från dig:

  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Betalningsinformation

Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi använder dina personuppgifter för att:

  • Bearbeta dina beställningar och betalningar
  • Leverera produkter och tjänster
  • Kommunicera med dig angående din beställning
  • Skicka marknadsföringsmaterial och nyhetsbrev (om du har godkänt detta)

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Vi vidtar alla lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, ändring och radering. Vi säkerställer att alla våra anställda och tjänsteleverantörer som har tillgång till dina personuppgifter följer strikta dataskyddsregler.

Vem delar vi dina personuppgifter med?

Vi delar inte dina personuppgifter med några tredje parter utan ditt godkännande, förutom när det krävs för att utföra våra tjänster (t.ex. leverans av produkter).

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla de ändamål som de samlades in för, eller så länge som krävs enligt lag. Efter det kommer vi att radera eller identifiera dina personuppgifter på ett säkert sätt.

Cookie-policy för Dr Skin:

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som webbplatser du besöker placerar på din dator eller mobil enhet. De används för att göra webbplatser mer användbara och för att spara information om dina besök på webbplatsen.

Vilka cookies använder vi och varför?

Vi använder följande cookies på vår webbplats:

  • Nödvändiga cookies: Dessa cookies är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera korrekt. De tillåter dig att lägga artiklar i din kundvagn och genomföra betalningar på vår webbplats.
  • Prestandacookies: Dessa cookies används för att samla in information om hur besökare använder vår webbplats, t.ex. vilka sidor som besöks oftast och eventuella felmeddelanden som visas. Informationen som samlas in används för att förbättra webbplatsens prestanda.
  • Funktionscookies: Dessa cookies används för att förbättra din upplevelse av vår webbplats genom att komma ihåg dina preferenser och val, t.ex. ditt användarnamn och språkinställningar.
  • Målgruppsinriktade cookies: Dessa cookies används för att visa annonser som är relevanta för dig baserat på din webbplatsaktivitet.
  • Annonscookies: Dessa cookies används för att visa annonser som är relevanta för användaren och för att mäta effektiviteten av annonserna. Informationen som samlas in från dessa cookies kan delas med tredjepartsannonsörer.
  • Säkerhets Cookies är nödvändiga för att säkra Dr Skins tjänster och skydda användares data genom att upptäcka bedrägerier och hackningsförsök.
  • Tredjepartscookies kan sättas av samarbetspartners på Dr Skins webbplats. Dr Skin tar ansvar för att samarbetet med leverantörer som sätter tredjepartscookies upprätthåller en hög standard för integritet och datasäkerhet.
  • Google Analytics/Search Console/Tag Manager används av Dr Skin för att spåra och analysera besökare på webbplatsen. Google garanterar anonymitet och att ingen identifierbar information skickas eller delas.
  • Hotjar används av Dr Skin för att analysera hur användare interagerar med webbplatsen. Inspelning av muspekare används för att undersöka användarbeteende, men all data anonymiseras och ingen unik identifierare av besökare finns.
  •  

Genom att använda vår webbplats samtycker du till användningen av cookies.

Varukorg
Rulla till toppen