...

Ditt Hem För Koreansk Hudvård

Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt
whishlist
[xoo_wsc_cart]

KÖPVILLKOR OCH LEVERANS

KÖPVILLKOR

  • Direccion: Idungatan 4A 113 45 Stockholm
  • Org: 559032-2805

Leverans

Vi erbjuder alltid fri frakt över 499:- på Drskin.se. Vi levererar produkterna med Postnord, Budbee eller Instabox.

Postnord (Ombud)

Ditt köp packas och skickas normalt inom 24 timmar på vardagar. Helgdagsbeställningar skickas normalt på efterföljande vardag. Normal leveranstid är 2-5 dagar. Paketet kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Mindre paket som t.ex. sheet masks skickas med vadderade kuvert och kan gå direkt till din brevlåda.

Om du anger ditt mobiltelefonnummer i kassan så får du en SMS-avisering när ditt paket har kommit fram till utlämningsstället.

Postnord (Leverans till dörr/postlåda)

Om paketet inte får plats i postlådan levereras det till dörren istället för närmsta ombud. Genom att välja detta leveransalternativ godkänner du att paketet levereras till din dörr om paketet ej får plats i din brevlåda. När leverans vid dörr är utförd aviseras du som mottagare via mejl eller SMS.

Budbee (Hemleverans)

Hemleverans kvällstid mellan 17-22 på vardagar. Normal leveranstid är 1-2 vardagar. Om ditt postnummer är inom det utvalda området kommer Budbee upp som fraktalternativ.

Instabox

Lägg din order på vardagar innan kl 14:00 och få din order skickad till vald Instabox samma dag.

Återköp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du har öppet köp i 14 dagar från det att du mottagit produkterna. Under den tiden kan du skicka tillbaka hudvårdsprodukterna och få dina pengar åter. Kontakta alltid Dr Skins kundtjänst innan retur på info@drskin.se så skickar vi en retursedel till dig att skriva ut. Du kan returnera produkterna i samma paket som de kom med så länge paketet är intakt.

För retur med Budbee kan du själv enkelt registrera din retur via Budbees app.

  1. Klicka på knappen ‘Boka upphämtning av retur’.
  2. Packa produkterna säkert, se till att alla produkter ligger i sin originalförpackning och att alla produkter är oanvända och obrutna. Du behöver inte skriva ut en fraktsedel, det löser Budbee åt dig.
  3. Boka in en tid som passar dig för upphämtning. Välj själv om de ska hämta upp ditt paket utanför din dörr eller om du vill lämna din retur direkt till chauffören när de kommer hem till dig.
  4. Du får sedan notiser i appen eller sms som håller dig uppd 
Varukorg
Rulla till toppen